Feed Site de Muzica
Home » Muzica Noua » Mia Martina – Toi et moi (Go Crazy) ft. Adrian Sina

Mia Martina – Toi et moi (Go Crazy) ft. Adrian Sina

w0 h0 09a38da1 1df8 4cd2 beda 0ea56ac9f729 Mia Martina   Toi et moi (Go Crazy) ft. Adrian Sina

Mia Martina este cantareata de origine canadiana care a devenit cunoscuta dupa ce a interpretat hitul semnat de Edward Maya, “Stereo Love”, iar acum revine in atentia ascultatorilor cu un nou single!

Este vorba despre “Toi et moi (Go Crazy)”, o piesa in colaborare cu membrul trupei Akcent, Adrian Sina!Piesa suna foarte bine si cu siguranta se va bucura de succes si in Romania!

Toi et moi (Go Crazy)” beneficiaza de doua variante: atat in franceza, cat si in engleza, pe care va invit sa le ascultati mai jos si dupa astept parerile voastre!Enjoy it!!.

Mia Martina – Toi et moi (Go Crazy) ft. Adrian Sina (franceza)

Mia Martina – Toi et moi (Go Crazy) ft. Adrian Sina (engleza)

Articol preluat de  AICI

radio bandit romania
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Despre Mia Martina – Toi et moi (Go Crazy) ft. Adrian Sina

Acest articol contine Mia Martina – Toi et moi (Go Crazy) ft. Adrian Sina versuri in romana, lyrics , versuri noi, versuri 2013. Download -ul pieselor se poate face de pe fisierul meu (fisierulmeu.ro), hotfiles.ro,girlshare,4shared,beemp3,zippyshare,downloadx.ro,ringtone,lyrics.
Părerea ta despre Mia Martina – Toi et moi (Go Crazy) ft. Adrian Sina  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>