Feed Site de Muzica
Home » Muzica Noua » Jimmy Dub – Bogat in dragoste

Jimmy Dub – Bogat in dragoste

jimmy dub lanseaza piesa bogat in dragoste feat connectr devoratormonden ro Jimmy Dub   Bogat in dragoste

Jimmy Dub, artistul care a participat la schimbarea ritmului pe piața muzicală cu hitul său Monday, lansează o nouă colaborare cu Connect-R, ‘Bogat în Dragoste’.

Producția este semnată Connect-R, Răzvan Matache, Buzea Florin și Ion Tudor. Ritmul de vară vă va face sângele să pompeze pe acorduri reggae și r’n’b, iar textul este unul în care vă veți regăsi cu siguranță.

“Pentru mine bogat în dragoste reprezintă povestea mea. Mă regăsesc 100% în piesă. Sunt o persoană care pune foarte multă dragoste în ceea ce face, în relația cu persoana iubită. Acesta este motivul pentru care m-am numit un “bogat în dragoste”’, a povestit Jimmy Dub.

Ascultați piesa mai jos și așteptăm părerile voastre despre ea! PLAY!

Citeste articolul ORIGINAL

radio bandit romania
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Despre Jimmy Dub – Bogat in dragoste

Acest articol contine Jimmy Dub – Bogat in dragoste versuri in romana, lyrics , versuri noi, versuri 2013. Download -ul pieselor se poate face de pe fisierul meu (fisierulmeu.ro), hotfiles.ro,girlshare,4shared,beemp3,zippyshare,downloadx.ro,ringtone,lyrics.
Părerea ta despre Jimmy Dub – Bogat in dragoste  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>