Feed Site de Muzica
Home » Muzica Noua » Antonia – Jameia

Antonia – Jameia

jameia Antonia   Jameia

In urma cu cateva zile Antonia a lansat pe Youtube o mini-sesiune acustica in care artista interpreteaza live,  acompaniata de un chitarist din The Marker, piesa “I Got You”, cat si noul single “Jameia”.

Faptul ca Antonia a fost luata de curand sub aripa Global Music Management, echipa care se ocupa de promovarea Innei, incepe sa se vada, iar rezultatele nu se vor lasa cu siguranta asteptate.

Jameia” suna destul de bine si cu siguranta intr-un timp destul de scurt va strange foarte multe vizualizari, la fel ca si piesa “I Got You”, care la doar o zi dupa lansarea a depasit pragul de 100.000 de vizualizari. PLAY!!!

Antonia – Jameia

Sursa: aici

radio bandit romania
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Despre Antonia – Jameia

Acest articol contine Antonia – Jameia versuri in romana, lyrics , versuri noi, versuri 2013. Download -ul pieselor se poate face de pe fisierul meu (fisierulmeu.ro), hotfiles.ro,girlshare,4shared,beemp3,zippyshare,downloadx.ro,ringtone,lyrics.
Părerea ta despre Antonia – Jameia  

One Response to “Antonia – Jameia”

  1. Silviu spune:

    Are fani, are voce, e frumoasa… bravo ei :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>